Kontakt oss - Finansa AS

Ønsker du lån eller har et generelt spørsmål før du søker? Du kan enten ringe, fakse eller sende e-post til oss.

Finansa AS
  • Besøksadresse: Filipstad brygge 1, 0115 Oslo
  • Telefon: 239 67 005
  • Telefax: 239 67 039
  • E-post: info@finansa.no

 Se kart

Kart åpnes i nytt vindu (leveres av Gule Sider).

Postadresse

Finansa AS 

c/o Aker Brygge Business Centre
Postboks 1433 Vika
0252 Oslo

Alle lånehenvendelser skal stilles via skjema:

Klagehåndtering

Er du misfornøyd med tjenesten vår?

Ett av våre mål er å ha 100 % fornøyde kunder. Dessverre kan ting gå feil iblant. Hvis du, uansett grunn, er misfornøyd med tjenesten vår, setter vi pris på om du kontakter oss. Alle kan gjøre feil, men vi streber etter å alltid gjøre opp for oss til syvende og sist.

Hvis du som kunde til Finansa synes vi har gjort feil, skal du først og fremst snakke med saksbehandleren eller låneadministratoren som er berørt, avhengig av hva som har skjedd. Denne kommer alt etter behov til å vende seg til sin nærmeste sjef for å prøve å finne ut hva som har skjedd og deretter gi beskjed om dette til klageren.

Har du ytterligere spørsmål kan du dessuten kontakte vår Klageansvarlig via e-post på klage@finansa.no eller ringe til 239 67 005.

Om vi ikke blir enige, kan du sende en skriftlig klage til oss med klageårsak og eventuelle krav. Vi kommer i løpet av 14 dager til å bekrefte den innkommende klagen skriftlig, samt iverksette undersøkelser. Mens vi undersøker saken kommer Klageansvarlig til å hente inn nødvendig informasjon for å kunne bedømme klagen. Målet vårt er å håndtere hele saken i løpet av 14 dager. Avhengig av hva som har skjedd, kan det i noen tilfeller ta litt lengre tid. I slike tilfeller kommer du til å få skriftlig informasjon om det forventede tidspunktet for svar. Vi kommer til å gi klageren beskjed skriftlig: med vår avgjørelse, hva vi har tatt stilling til samt begrunnelse.

Klagen sendes til:
Finansa Klageansvarlig
c/o Aker Brygge Business Centre
Postboks 1433 Vika
0252 OSLO

Eller via e-post til:
klage@finansa.no