Ønsker du ny båt til sommeren? Ser du etter ny eller brukt seilbåt, yacht, daycruiser, skjærgårdsjeep eller en praktisk plastjolle? Vi kan hjelpe deg med å finne et båtlån som passer din økonomi. Vi gir deg personlig behandling av lånesøknaden som gir deg fleksibilitet både med tanke på nedbetalingstid og krav til egenkapital.

Trenger du penger til ny eller brukt motorsykkel? Vi hjelper deg med å søke om lån og å få lånetilsagn slik at du kan kjøpe ny motorsykkel. Gjennom å bruke vårt søknadsskjema for MC-lån vil vi gjøre en kredittvurdering av din økonomiske situasjon. Etter at din søknad er godkjent vil du motta et finansieringsbevis (også kalt lånetilsagn eller lånebevis) som er gyldig i 3 måneder. Lånetilsagnet er gratis og uten binding. Det er først når du har funnet motorsykkelen du ønsker å kjøpe at lånet blir utstedt.

Å søke om forbrukslån krever en registrert liknet inntekt. Bankene som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet trenger derfor oversikt over alle inntekter, trygder og eventuelle andre lån du har for å kunne gi deg best mulig betingelser. Om du har forbrukslån fra andre banker vil det alltid lønne seg å refinansiere disse forbrukslånene i din nye lånesøknad. Gjennom å samle smålån i et forbrukslån vi du få bedre rente og spare penger.

Vurderer du å kjøpe ny bil og trenger hjelp med å søke billån? Vi hjelper deg med å finne best mulig finansiering av ditt billån. For å kunne kjøpe bil med et billån trenger du et finansieringsbevis (også kalt billånsbevis, lånetilsagn) fra banken du har fått innvilget lån fra. Et finansieringsbevis sier hvor mye du kan få i lån og gjør at du kan kjøpe bilen omgående.

Har du mange smålån? Du vet, disse kredittkortene, smålånene og andre ting som hoper seg opp. I løpet av årene har du kanskje tatt opp flere slike for å ordne opp i et akutt problem i økonomien. Eller kanskje du falt for fristelsen til å kjøpe noe du hadde hatt lyst på lenge?

Ubetalte regninger og påfølgende inkassokrav er ikke hyggelig – verken for den som skylder penger eller for den som har penger utestående. Her gir vi noen råd til deg som har fått inkassokrav.

Å sette opp et personlig budsjett er svært nyttig for å vise deg hvordan du kan få endene til å møtes, leve behagelig og øke din rikdom.

I denne bloggposten viser vi deg litt om hvordan du kan få kontroll på egen økonomi og forbruk ved å sette opp et budsjett.